В Черно море лекуват с водна терапия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:48 / 14.04.2011
726
С хидротерапия ще опитат да вдигнат Георги Божилов и Даниел Георгиев за неделното гостуване на "Левски“. Специалното лечение включва електростимулации и водна гимнастика и ако даде ефект, двамата, или поне единият, ще излязат титуляри. Към днешна дата по-голям шанс да започне в основния състав има Георгиев. Вчера пък Стефан Генов за пореден път потвърди, че няма да рискува здравето на Божилов, дори и да има един процент риск от усложнение на разтежението на адуктора.
Също вчера централният защитник Александър Александров почерпи с разкошна торта съотборниците си в "Черно море“ за 25-ия си рожден ден. Те му пожелаха Матеус да го покани в националния отбор и да дебютира за него, след като преди време не успя при Мъри Стоилов.
Междувременно вратарят на "моряците“ Георги Китанов пази силно в контролата на юношеския национален тим на България срещу 16-годишните футболисти на област Вестфалия, която завърши 1:1 в Германия. Днес Китанов ще играе и в спаринга на 17-годишните.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).