Двама от Черно море с проблеми преди мача с Лукойл днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:03 / 14.04.2011
436
Двама баскетболисти на "Евроинс-Черно море“ са с контузии преди днешния мач с "ЛУКойл Академик“ от 25-ия кръг на Националната баскетболна лига. Ивайло Касабов, който пропусна срещата с "Левски“ преди пет дни, е с разтежение, а Симеон Михайлов се оплаква от болки в бедрото. Старши треньорът Любомир Минчев сподели пред "Народно дело“, че има надежди двамата да играят в сблъсъка с шампионите.
Младият специалист се изказа ласкаво за съперника. "Този отбор е най-силният у нас в последните години. Нямат загуба досега в първенството. В последните 10-ина дни не са имали мач. Надявам се да играем добре срещу тях и да затвърдим добрите впечатления, които оставихме в последните наши срещи“, коментира Минчев.
Срещата е в 18 ч. в зала "Христо Борисов“. Преди нея варненци са с 10 победи и 14 загуби. Те са на пета позиция в класирането. Техният основен конкурент за четвъртата позиция "Рилски спортист“ вече игра мача си от 25-ия кръг и победи, като в момента е с 12 победи и 13 поражения. До края на сезона варненци имат още две гостувания на "Черноморец“ (Бургас) и "Ямбол“ и едно домакинство на "Балкан“ в последния кръг.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).