Трендафилов: В Бяла ще е много трудно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:22 / 15.04.2011
588
Според Димитър Трендафилов неделното им гостуване на "Черноморец“ (Бяла) ще е по-тежко, отколкото последното в Две могили, спечелено с 3:0. "Черноморец“ е сред малкото отбори, които играят футбол и позволят на съперника си същото. Там са събрани играчи, минали през професионалните ешелони, и е нормално, когато срещнем такъв тим, да имаме едно наум“, заяви за "Народно дело“ Митко. Последният допълни, че есенната им победа над беленци у дома с 6:1 и тази с 4:0 в контролата през март в Бяла не го заблуждават. "Хубавото беше, че в спаринга миналия месец "Черноморец“ игра с основните си изпълнители и аз придобих преки впечатления за състоянието ми. До края ни остават 5 трудни гостувания и сега предстои първото. Разбира се, момчетата искат да заработят поредни премии, защото хранят и семейства. Надявам се пак да успеем“, каза още Трендафилов.
Междувременно в "Спартак 1918“ посрещнаха с усмивка изявлението на бившия домакин Юлиян Димов, че клубът помогнал на Живко Господинов да завърши средното си образование в механото. "Истината е, че Живко никога не е учил там. Дипломата му е от съвсем друг техникум и който се интересува, лесно може да направи справка“, уточниха от клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).