Миро Градинаров се размина с плейофите в Тунис

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:40 / 15.04.2011
293
Бившият волейболист на "Черно море-БАСК“ Мирослав Градинаров не успя да се класира за плейофите в първенството на Тунис. Неговият клуб CSS остана 5-и в редовния сезон, въпреки че в последния кръг записа успех с 3:0. Миро все пак има шанс да се завърне с трофей от африканската държава. На 20 април отборът му играе с "Есперанс“ в осминафинал за Купата на страната. Именно този тим завърши на 4-то място в шампионата и ще играе плейофи. Победителят се определя в една среща.
След края на турнира за купата Миро се завръща във Варна, за да се присъедини към подготовката на националния отбор на България. Както е известно, той попадна в списъка на новия селекционер Радостин Стойчев. "Преди няколко дни ми звънна мениджърът на националния отбор Жоро Събчев, за да ме пита кога се присъединявам към подготовката. Отговорих му, че се връщам веднага щом свършат мачовете тук, в Тунис. Няма време за почивка, трябва да се подготвям“, заяви за "Народно дело“ Градинаров.

Източник: Александър Дечев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).