Трендафилов: Не ни дадоха четири дузпи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:36 / 18.04.2011
840
Старши треньорът на "Спартак 1918“ Димитър Трендафилов има сериозни претенции към съдията Ибрям Даил. По думите му варненци са били ощетени, като не са им свирени четири дузпи. "Някой явно е забранил на съдиите да ни свирят дузпи. Имаше четири ситуации, в които имаше стопроцентови за нас. Два пъти срещу Денис Андреев и по веднъж срещу Симеон Ганчев и Георги Димитров“, заяви за "Народно дело“ Трендафилов.
Младият специалист призна, че отборът му е превъзхождал тотално своя съперник: "Имахме много положения и резултатът не отразява реалността на игрището.“

Краси Зафиров: Да не се оправдават със съдийството
Наставникът на "Черноморец“ Красимир Зафиров посъветва "Спартак 1918“ да не се оправдава със съдиите. "Не казвам дали е имало дузпи, или не, но съдията не ги е дал. Не е там въпросът. Съперникът игра слабо. Не може треньор на отбор с претенции като "Спартак“ да оправдава слабата си игра със съдията. В България сме така – треньорът винаги се оправдава със съдиите“, каза за "Народно дело“ бившият вратар на варненския клуб.
Той определи мача като добър и коректен: "Лошото е, че ние допуснахме леки голове не от някаква комбинация. Единият примерно беше от дълга центрирана топка, която влезе в мрежата. Но във футбола е така.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).