Ушу, гимнастика и плуване са №1 във Варна за март

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:40 / 19.04.2011
661
Ушу, спортна гимнастика и плуване са трите спорта, които излъчиха призьори в традиционната анкета за спортист на Варна за март. Състезателят по бойния спорт Станчо Станев бе определен за номер 1 от журналистите в морската столица. Той се върна с шест медала от шестте дисциплини, в които участва на световното първенство по ушу в Китай. Станев не присъства на церемонията, но наградата получи неговата дъщеря Анна Станева, която през следващата година ще представя страната ни на СП в Китай. Освен Станев гласове в анкетата за спортист на Варна получиха борецът на "Черноморски сокол“ Леонид Базан, тенисистката Полина Радева от "Черно море-Елит“, плувкинята на "Черно море-Армеец“ Джорджия Кадоглу и световната шампионка по муайтай Пламена Димова.
За отбор на март бе избран носителят на Купа България по спортна гимнастика "Интерком груп-Черноморски юнак“ с треньор Тодор Тодоров. Гласове в допитването за тим номер 1 получиха още младежите на баскетболния "Евроинс-Черно море“ и детският отбор на "Черно море“ (родени 1997 г.), който стигна финал за футболната купа на БФС.
За номер 1 на Спортното училище бе избрана плувкинята Джорджия Кадоглу. Тя взе и още един приз заедно със сестра си Василики, също плувкиня, за най-много гласове в сайта www.sportistnavarna.com. Джорджия спечели седем златни медала от силен турнир в Лайпциг, както и четири държавни титли на България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).