Илко Пиргов с прищипан нерв

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:48 / 19.04.2011
664
Вратарят на "Черно море“ Илко Пиргов  е с адски болки в кръста. В 24-аа минута на мача с Левски след удар на "сините“ към него, който излезе в аут, Илко вдигна ръка и се строполи на тревата. Въпреки помощта на Виктор Бумбалов и масажиста Марин Димов той не бе в състояние да продължи. По-късно двама души го придружиха до съблекалнята, където остана в легнало положение. По същия начин Илко пътува и в автобуса на път за Варна. Оказа се, че стражът е с прищипан нерв и през седмицата ще бъде подложен на специални процедури. Най-вероятно обаче Пиргов ще пропусне гостуването под Сините камъни със Сливен в понеделник. Както е известно, вратарят има хронични проблеми с кръста от месеци и е лекуван с медикаменти, мазила и инжекции.
Междувременно "моряците“ се завърнаха от столицата в понеделник в 6 часа сутринта и вчера имаха почивен ден. Днес в 17 часа е първото занимание за седмицата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).