Варчев: Абсурд е да си избираме съперник за плейофите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:37 / 20.04.2011
317
Вицепрезидентът на "Евроинс-Черно море“ Симеон Варчев заяви, че отборът ще гони максимално предно класиране в редовния сезон на Националната баскетболна лига. Три кръга преди края варненци са пети, изоставайки на две победи от четвъртия "Рилски спортист“ и изпреварвайки с една шестия "Ямбол“. Ако са пети, варненци ще играят с "Рилецо“ в плейофите, а ако са шести – съперник ще им бъде почти сигурният за третото място "Балкан“, който е с две победи пред самоковци. На "моряците“ им предстоят гостувания на "Черноморец“ (днес от 17,30 ч.) и "Ямбол“ (26 април, 17,30) и домакинство на "Балкан“ (29 април 17,30).
"Искам да са класираме колкото се може по-напред. По принцип с оглед на сегашното състояние на отборите, за нас ще е най-добре да играем с "Балкан“ в плейофите, въпреки че в тяхната зала е много трудно. "Рилски спортист“ пък набра скорост с финала за Балканската лига. Имат повишено самочувствие. Ние няма да си избираме съперник и играем във всяка среща за победа. Знам обаче, че е почти невъзможно да постигнем три успеха до края на редовния сезон. Най-трудно ще е в Ямбол, където местният тим е труднопреодолим, особено ако му трябва победата“, заяви за "Народно дело“ Варчев.
Той разкри още, че мачовете от плейофите на първенството ще се играят в зала "Христо Борисов“, тъй като Дворецът е зает.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).