Марко Илич: "Черно море“ ни превъзхожда с по-опитни изпълнители

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
14:14 / 22.04.2011
1598
Двубоят срещу "Черно море" е поредната битка за "Сливен" в "А" група. Това заяви за "Народно дело" халфът на воеводите Марко Илич. Любопитно е, че неговата кариера в България започна именно при "моряците". Сърбинът дойде на 19 години на "Тича" - през 2004-а година, и игра за тима до януари 2006-а.
"Бях сред любимците на феновете на "Черно море" и оттогава много ги уважавам. Убеден съм, че ще подкрепят мощно своите от трибуните и в понеделник. Сега обаче съм от другата страна на барикадата и ще дам всичко от себе си за "Сливен". Варненци са добър отбор, с доказани изпълнители. Виждам ги отново в Европа, докато ние имаме шансове за оцеляване и се надявам да се възползваме по най-добрия начин от тях", каза още Марко. Последният напомни, че в предните им домакински двубои също ги брояли за аутсайдер. "За такива ни смятаха срещу "Пирин", "Академик" и "Черноморец", но първите два ги бихме, а бургазлии ги изтървахме. В Севлиево пък преди дни пък получихме два бързи гола, но второто полувреме бе наше. "Сливен" разполага с перспективен състав и градим отбор с бъдеще. Шефовете са коректни и търпеливи, имат правилен подход към нас и не ни напрягат. Това ни помага да играем по-добре с всеки мач", каза Марко.
Той се радва, че Стефан Генов успява с "Черно море" и е на път да обори критиците си, които му предричаха провал на "Тича". "Аз съм работил с г-н Генов заедно в "Локомотив" (Пд). Тогава беше помощник-треньор. Възпитан човек, чувства отвътре играта. Знаех, че ако получи шанс за развитие от наш елитен клуб, ще се възползва от него и познах". Илич обаче уточни, че "Сливен" също разполага с кадърен наставник - младия Димчо Ненов. "Води модерни тренировки и при него правим упражнения, каквито не съм виждал в другите отбори, за които съм играл в елита. Дано има шанс да напредне в професията", допълни Марко. Той е бил съотборник на "Тича" със Станислав Стоянов, Александър Александров и Красимир Колев, а в "Берое" е играл заедно със Сашко Александров и Дончо Атанасов. "Черно море" ни превъзхожда с по-опитни изпълнители. Нашите са млади, но горят от желание за изява и могат да изкарат два мача. За мен обаче е най-важно, че се върнах да играя в елита. Кой каквото иска да казва, "А" група си е "А" група", допълни Илич.

 



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).