Борко Трендафилов: Ще бие този с по-здравите нерви

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:17 / 22.04.2011
707
Играещият треньор на МФК "Варна" Борис Трендафилов си пожела да устоят психически във финала на държавното първенство по футзал срещу "Левски-София Запад". Срещата е в събота (23 април) от 16 ч. в зала "Владислав".
"Знаете, че подобни срещи се печелят от отбора, който покаже по-здрави нерви. Тази година имаме победа и равен срещу съперника и смятам, че с нищо не ни превъзхожда. В един мач обаче всичко може да се случи", заяви за "Народно дело" Трендафилов. Той изрази задоволство, че нямат контузии след тежката серия от срещи. Всички играчи са добре подготвени и са настроени за битка.
Любопитно е, че Трендафилов е един от тримата състезатели с четири титли по футзал. Другите двама са неговият настоящ съотборник Георги Георгиев и Исмет Хаджиев. Тримата стават за първи път шампион с MАG през 2004-а, а после с МФК "Варна" три пъти поред покоряват върха.
В отбора се надяват да бъдат подкрепени от футболните агитки на "Черно море" и "Спартак 1918", както и от техни симпатизанти. "Нека всички варненци, които обичат нашия спорт и отбора ни, дойдат в залата. Тяхната подкрепа ще е много важна за нас и ние ще направим всичко възможно да ги зарадваме", призова Борис Трендафилов.
По традиция "Левски София Запад" ще е придружен от мощна агитка - около 100 души. Това са ултраси, които викат за "Левски" в "А" група и международните му мачове. "Ще има достатъчно полицаи и сме убедени, че ще се справят с реда по трибуните, където ще са няколко стотин души. Дано и на игралното поле всичко е феърплей", заявиха домакините.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).