МФК Варна шампион на България по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:14 / 23.04.2011
2336
МФК Варна е новият шампион на България по футзал, след като на финала буквално размаза Левски София-Запад с 9:0. По този начин варненци вдигнаха трофея за четвърти път в своята история и за първи от 2009 г. насам.
Пред препълнените трибуни на зала "Владислав" възпитаниците на Борис Трендафилов показаха уникален хъс от първата до последната минута, не оставяйки каквото и да е съмнение в превъзходството си над сините. През първите 10 минути на срещата Левски се държа сравнително равностойно на полето, след което бе премазан от варненци. В 12-ата минута резултатът бе открит от Ивайло Борисов, а 5 по-късно Виктор Викторов със страхотно изпълнение покачи на 2:0. Само 60 секунди по-късно Левски пусна трети гол, вкаран от Борис Трендафилов, след елементарна грешка при изнасянето на топката и това доведе до срив в техните редици.
През втората част на полето имаше само един отбор - този на МФК Варна. Играчите от морската столица се забавляваха на терена, отправиха близо 30 удара и вкараха нови 6 гола за удоволствие на около 600 души по трибуните, които не спираха да скандират "още, още". Разписаха се Борисов, Викторов, Бойчо Марев на два пъти, Благовест Марев и Драгомир Демирев.

Съставът на шампионите:
Станислав Иванов, Борис Трендафилов, Бойчо Марев, Благовест Марев, Виктор Викторов, Ивайло Борисов, Георги Георгиев, Виктор Костов, Георги Герасимов, Драгомир Демирев, Даниел Димов, Николай Въжаров, Христо Жеков, Венко Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).