Стефан Генов: През втората част бяхме перфектни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:27 / 25.04.2011
763
Наставникът на Черно море Стефан Генов бе изключително доволен от представянето на своите възпитаници срещу Сливен и от спечелените три точки. Той обаче не пропусна да отчете, че през първото полувреме играта на отбора не е била на ниво. "Преди почивката и по-скоро в първите 20 минути на мача бяхме колебливи. Това обаче не се дължи на подценяване от наша страна на противника. Просто влязохме малко по-трудно в мача. През второто полувреме вече напипахме верния ритъм и абсолютно заслужено спечелихме срещата. Поздравявам съперника, който въпреки младостта си се бори докрай", сподели треньорът на моряците.
Той бе категоричен, че реферът Ахмед Ахмед е свирил идеално мача. "Ще се постараем и в следващия кръг срещу Литекс да се представим на ниво пред нашата публика. Не си правя илюзии, че ще е леко, но ние ще преследваме с всички сили трите точки", заяви също Генов.
На въпрос дали от Левски са предложили пари на Черно море за победа над Литекс Генов бе лаконичен: "С несериозни работи не желая да се занимавам".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).