Борко Трендафилов: Бяхме перфектни в защита

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:43 / 26.04.2011
690
Играещият наставник на МФК "Варна“ Борис Трендафилов изрази задоволство от играта и тактическата дисциплина на всичките му подопечни състезатели. "Играта ни в защита бе уникална, а напред след първия гол направихме много интересни неща. Момчетата бяха пределно концентрирани и мобилизирани. На полувремето не сме се отпуснали, тъй като три гола преднина не са нищо в нашия спорт. Видяхте, че след почивката дори играхме по-силно“, заяви за "Народно дело“ Трендафилов. Последният благодари на съперника за коректното поведение, както и на публиката за неистовата подкрепа. "Вътре на игралното поле чувствахме, че феновете ни са жадни за емоции, и се постарахме да им ги доставим. Сега ще подходим сериозно и към турнира за купата, защото имаме сили и потенциал за дубъл“, допълни Борис. След финала той и Георги Георгиев са единствените играчи по футзал с пет държавни титли.

Бойчо Марев: Бихме и заради "Стонож Норд"
Асът на шампионите Бойчо Марев бе във вихъра си и на финала. След своите два гола, както и този на брат му Благовест, двамата тичаха към пейката на тима и оттам с преплетени две ръце поздравяваха фенове на трибуните. Специално за "Народно дело“ Бойчо обясни какво означават тези жестове. "Това са десет пръста, които символизират краката на стоножката. Жестовете бяха отправени към 40 фенове от сектора, който наричаме "Стонож Норд“. Тези ултраси идват на всеки наш мач и стоят на едно и също място. Те са нашата трибуна и са много специални за нас. Бихме "Левски“ и заради тях. Така ще бъде и занапред. Нека знаят, че искаме да ги зареждаме само с положителни емоции. Чрез вашия вестник им благодаря за подкрепата и верността“, каза Бойчо.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).