Черно море загуби с дузпи финала при децата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:11 / 26.04.2011
790
"Черно море“ загуби от "Чавдар“ (Етрополе) финала на турнира за Купата на Българския футболен съюз при децата родени 1997 г. Редовното време на двубоя завърши 1:1 и така се стигна до дузпи, при които варненци нямаха късмет и паднаха с общ резултат 4:6. На трибуните на стадиона в Севлиево бе легендата на българския футбол Христо Стоичков, който е собственик на школата в Етрополе.

Варненци откриха резултата в 23-ата минута. Емил Илиев намери Николай Минков, който реализира за 1:0. В началото на второто полувреме съдиите, които явно подкрепяха "Чавдар“, отсъдиха дузпа за етрополци. Вратарят на "моряците“ Георги Георгиев обаче спаси шута на Светослав Бонев. В 63-ата мин обаче стражът на "Черно море“ бе безпомощен и Ивайло Цурев изравни. Според регламента в тази възраст продължения не се играят и се пристъпи към дузпи, при които "моряците“ изпуснаха една дузпа и в крайна сметка загубиха.




Съставът на варненци

Георги Георгиев, Давир Дараджански, Енвер Дамянов, Красимир Крумов, Георги Гушлев, Емил Илиев, Динко Динков (Мартин Киров), Христо Иванов, Даниел Димитров, Николай Минков, Мартин Ванков (Никола Русинов)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).