Марко Илич: Жоро Илиев направи разликата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:01 / 27.04.2011
1259
"Черно море“ е победил под Сините камъни, защото е разполагал с Георги Илиев в състава. Това заяви за "Народно дело“ Марко Илич, който изработи гола за домакините. "Жоро Илиев направи разликата между двата отбора. Ако не беше той, нямаше да загубим. Такива като него се броят на пръстите на едната ръка по нашите терени“, каза Марко. Той е доволен, че са приели предизвикателството да се надиграват с по-опитния съперник и до почивката му създали доста проблеми. "Подавахме си топката и си играехме играта. Нито за миг не сме се затваряли, имахме и шансове за втори гол. След почивката обаче се оголихме и допуснахме две фатални грешки“, каза Марко. Както е известно, той игра и за "моряците“ в периода юли 2004 - януари 2006.
Според Илич, ако "Черно море“ завърши четвърти, ще е нещо нормално. "С тази сериозна фирма зад гърба си е логично "моряците“ да са след най-добрите три наши отбора. "Черно море“ вече вдигна високо летвата, като завърши трети, така че четвъртото място дори е стъпка надолу. Рано или късно, когато в един клуб се инвестират много пари, идват и резултатите. Парите и клубната организация са основата за успехите“, завърши Марко.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).