Награда "Михаил Михов“ за забивач №1 в Мача на звездите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 28.04.2011
349
Нова награда ще бъде учредена през тази година в най-голямото баскетболно шоу събитие - HDI Мач на звездите. Призът за най-добър забивач ще носи името на внезапно починалия президент на Българската федерация Михаил Михов. Срещата между най-добрите български и чужди играчи в страната ни ще се проведе на 30 април в зала "Диана" в Ямбол в 18 ч. Организаторите решиха призът "Михаил Михов“ да запази това име за всички следващи издания на срещата.
Освен тази награда за трета поредна година изпълнителният директор на БФБ Георги Глушков ще връчи и традиционния приз за най-добре представил се млад баскетболист, носещ неговото име. Той представлява реплика на потника, с който 16-годишният бивш национал дебютира в Мача на звездите през далечната 1976 г. Досега носители на тази награда са гардът на "Рилски спортист“ Иван Лилов и крилото на "Евроинс-Черно море“ Александър Янев.
Поради контузии трима от участниците ще пропуснат шоуто. Избраният за титуляр в състава на чужденците Доминик Джеймс получи фрактура на десния крак и претърпя хирургическа намеса. Неговият заместник Джейсън Кроул пък бе освободен от състава на "Левски“ и също няма да вземе участие на шоу събитието в събота вечер. От състава на българите отпада Павел Иванов от "Левски“. Крилото на "сините“ вече месец е извън строя и лекарят на клуба не позволява на младия баскетболист да участва. Така играчите се свеждат до 12 българи и 11 чужденци.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).