Лодърдейл се пуска в конкурса за тройки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:22 / 28.04.2011
554
Най-високият баскетболист в българското първенство - Прийст Лодърдейл, ще се опита да отнеме короната на Александър Груев за най-точен стрелец от зоната за три точки в Мача на звездите. Шоуто е в събота от 18 ч. в Ямбол.
222-сантиметровият американец не за първи път се пробва да покаже на баскетболната общественост че освен в подкошието се отличава и с точен мерник. Преди 4 години той бе само на кош от финала, но тогава бе разконцентриран от публиката, за да не отпадне Тодор Стойков. Освен Груев и Лодърдейл участници в конкурса за тройки ще бъдат Божидар Аврамов, Мартин Дурчев и Александър Янев. Фаворит все пак е звездата на "Левски“ Арон Харпър, който през сезона показа завидно майсторство, когато трябва да се поразява противниковият кош.
В конкурса на забивачите шампионът от миналия сезон Станислав Цонков е подготвил огнено шоу за публиката. Подобен номер е изявил желание да изпълни Павел Маринов, а техни конкуренти ще бъдат Христо Захариев, Никола Трайков, Доналд Коул и Травис Питърсън. Един от тези баскетболисти ще бъде носител и на първи приз "Михаил Михов", който ще бъде връчен на най-добрия забивач. Рефери на HDI Мач на звездите ще бъде триото Искрен Манолов, Чавдар Зехиров и Младен Марков. Това ще е една от последните официални срещи на Зехиров, който след края на този сезон ще преустанови активна дейност.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).