Адемар: Черно море знае как се бият грандове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:37 / 29.04.2011
597
Зареден с оптимизъм преди утрешния мач с "Литекс“ е Адемар Жуниор. "Съперникът е шампион, но не смятам, че е по-силен от ЦСКА, който победихме на "Тича“. "Черно море“ знае как да противодейства на грандове и да ги побеждава. Показахме го срещу ЦСКА и с игровото си поведение срещу "Левски“, когато обаче нямахме никакъв шанс“, заяви за "Народно дело“ Адемар. Най-вероятно бразилецът ще играе като ляв бек срещу "оранжевите“. Подобни функции Адемар изпълняваше и при успеха над "червените“. "На "Тича“ не съм бил само вратар и централен защитник. Иначе за мен не е проблем да играя на всеки пост, на който ме постави треньорът. Важното е да съм полезен на тима“, допълни Жуниор.
На 25 май той очаква във Варна бъдещата си съпруга Александра и майка й. Пет дни по-късно Адемар ще заведе двете дами на екскурзия в Израел. След това влюбените се прибират в Бразилия и започват подготовка за сватбата им на 18 юни във Форталеза. "Александра е журналистка в телевизия в родния град. За мой късмет не прави спортни репортажи“, уточни футболистът.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).