Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Стефан Генов: С тази игра не заслужавахме да загубим
Автор: Екип Varna24.bg 20:50 / 30.04.2011Коментари (7)1017
© studiodechev.com
Старши треньорът на Черно море Стефан Генов заяви, че "моряците“ незаслужено са загубили от Литекс с 0:1. "Съжалявам, че загубихме този мач. Не заслужавахме след такава игра да загубим. Двата отбора започнаха на сигурно мача. Пропуснахме много положения“, коментира наставникът на тима от Варна. "Те имаха една ситуация, която я използваха на 100%. Доволен съм от играта, старанието за победа. Пропуснахме много положения и не заслужавахме да загубим“, добави старши треньорът на Черно море.
"След като останахме с човек повече, рискувахме и пуснах трима нападатели. Нямахме късмет пред гола. Този съдия умее хитро да ръководи мачовете. Само това ще кажа за него. И да имаме претенции, какво може да направим", каза още Стефан Генов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До колкото знам,ръководството са решили да разпродадат отбора след края на сезона,ако не се класираме за лига УЕФА.Така,че дано завършим на 4 място иначе на есен нищо добро не ни очаква.Преди имахме доказани футболисти нямахме треньор,а сега е обратното.
+2
 
 
Загубата разбирасе е неприятна Така беше с Левски в София така беше и с ЦСКА през есента В никакъв случлай ЧЕРНО МОРЕ не бе по-слаб от тези отбори-незнайно защо наречени-грандове Ние не вкарваме-ясно е защо Г-н Генов и повечето ни футболисти правят добър сезон-малко ни трябва за отличен Има още надежда Напред МОРЯЦИ
0
 
 
Играхме много добре според мен!Има и такива мачове.Вижда се че има нужда от 2-3 класни футболисти доказани!!! Неможе да имаш претенции за Европа а да не инвестираш.
-2
 
 
Недей напада Генов,а РЪКОВОДСТВОТООООО,което не взе нападател!Генов беше уредил Димитър Илиев и ако му го бяха взели днес биехме,а на Герена нямаше да паднем.Генов е прав,играта беше добра,феновете я оцениха.Отиваме на стадиона да гледаме футбол,днес надиграхме Литекс,но РЪКОВОДСТВОТООООО което се осра зимата ни отне победата.Генов може само да го поздравим за работата му - отнеха му Домакинов,Юруков,Димов,Ели Маркес,Будинов се контузи до края на сезона....получи само Камазола и Росен Колев....човека ЧУДЕСА направи с този отбор и все още е само на 3 точки от 4-тото място!ЧУДЕСА ПРАВИ ГЕНОВ,УОНДЪР МЕЙКЪР СЪР ГЕНОВ!
0
 
 
Генов Генооов какво значи не заслужавахме да загуби ? Обясни ми този лаф ?!! Да беше вкарал гол.Който не може да вкара той губи - съответно другият заслужава победата ако вкара гол, нали така ?Учудващо е, че има още хора които броят тая игра на положения а не на голове.Не заслужавали ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: