Любо Пенев пред фен на Черно море: Това бе най-трудният ни мач!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
21:21 / 30.04.2011
1217
Наставникът на Литекс Любослав Пенев заяви, че това е бил най-трудният мач за неговия тим. Признанието си той направи пред привърженик на Черно море, който пред тунела му зададе въпроса: "Можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че това бе най-трудния ви мач досега?" Отговорът на бившия национа бе: "Да, определено мога да кажа, че беше така".
Пред медиите Пенев също заяви, че мачът е бил труден. "Трудна, но в никакъв случай не измъчена победа. Второто полувреме бе по-силно за нас от първото. Черно море имат футболисти, които могат да играят добър футбол, но малко късно се сетиха да го направят“, заяви Пенев. “Малко неочаквано за мен Черно море игра малко защитно. Доволен съм, че спечелихме трите точки. За мен една стойностна победа. Вие си коментирайте червения картон на Бодуров.Остава един мач по-малко до титлата. Най-близо сме, но все още нищо не е свършило“, каза още Любослав Пенев.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).