Ръгбистите си гарантираха медали с 22:0 над Локо, имат шанс и за титлата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:32 / 01.05.2011
1151
Ръгби клуб "Варна“ записа разгромен успех с 22:0 над "Локомотив“ (София) в двубой от държавното първенство. За домакините по пет точки отбелязаха Антонио Любенов, Радослав Дамянов, 17-годишният Мануел Попович и Явор Драгнев, а Андриан Пламенов добави 2. Благодарение на успеха тимът от морската столица си гарантира медали от шампионата, като все още има и шансове за титлата. За целта "Варна“ трябва да победи във всички оставащи мачове до края на шампионата - с НСА в София на 28 май, с "Валяците“ (Перник) на 5 юни и с "Янтра“ в Габрово на 26-и.
Старши треньорът Пламен Киров даде отлична оценка на представянето на младите си ръгбисти. "Въпреки че бием с 22:0, противникът ни не е слаб. Преди 2 седмици разгроми "Валяците" (Перник). Сега ни предстои най-трудният мач - с НСА в София. Ако бием там, почти сигурно сме шампиони. Те обаче са най-добрият отбор, няма какво да се лъжем. Има вероятност да поискаме чужди съдии – румънци. Лошото е, че трябва да им се плаща двойно, а ние не сме в цветущо финансово положение. Но пък този фактор е много важен в оспорвани двубои“, заяви Пламен Киров.
Ръгби клуб "Варна“ посвети вчерашната победа на състезателите Георги Солаков, който бе рожденик, и Димитър Драганов, който стана баща.

Източник: Александър Дечев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).