Съдия поряза Черноморец Бяла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:07 / 02.05.2011
499
"Две могили“ победи с 3:1 "Черноморец“ (Бяла) в мач от 28-ия кръг на "Североизточната "В“ група. След двубоя обаче треньорът на гостите Красимир Зафиров се оплака, че реферът е изиграл основна роля и е помогнал на съперника. "Поведохме в 70-ата мин с гол на Мартин Любенов, който завърши двойно подаване с Николай Станчев. Веднага след това съдията им даде измислена дузпа, от която изравниха. Малко след това им даде и несъществуващ фаул. Предния ден този арбитър свири мач в Силистра и явно беше изморен“, каза за "Народно дело“ Красимир Зафиров.
В същото време "Суворово“ се спука да пропуска положения в домакинския си мач с "Черноломец“ (Попово), който завърши 0:0. Домакините излизаха три пъти сами срещу вратаря, но не успяваха да го преодолеят, а освен това имаха и още няколко ситуации за попадение. Въпреки че на играчите не им се полагат премии за равенства у дома, ръководството реши да поощри добрата игра на отбора и раздаде частични финансови възнаграждения.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).