Волейнационалите вече тренират във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:55 / 02.05.2011
547
14 волейболни национала стартираха занимания във варненската зала "Конгресна" на ДКС днес. Както е известно, "трикольорите" ще тренират всеки ден от 9 до 12 и от 16 до 21 ч. Към лагера се присъединиха Мирослав Градинаров и Тодор Скримов, а останалите ще пристигнат в морската столица, след като приключат ангажиментите си към клубните отбори. "Все още няма яснота дали Владо Николов ще вземе участие в срещите от Световната лига. Това допълнитено ще се уточни в разговор на Николов със селекционера Радо Стойчев", заяви мениджърът на тима Георги Събчев.
Припомняме, че Николов е измъчван от контузия в рамото, която може да му попречи да бъде пълноценен с националната фланелка. Градев уточни, че на този етап няма официално потвърждение от Куба за контролите, който трябва да се проведат между двата тима в края на този месец.
Българите обаче ще пътуват до Сърбия, където на 13 и 14 май ще премерят сили с "плавите" в две приятелски срещи. След това момчетата на Радо Стойчев се връщат във Варна, за да продължат подготовката си за двубоите от Световната лига.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).