Хокейният Свети Климент се класира за финали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:51 / 03.05.2011
352
Варненският клуб "Свети Климент“ се класира за финалите на държавното първенство по хокей на трева за юноши до 16 години. Възпитаниците на треньора Николай Янчев останаха на второ място на турнира в Албена. Първи завърши "Добрич Бул-2000“. Двата тима бяха с равен брой точки - по 7, двубоят помежду им завърши 1:1, но варненци имат не по-лоша голова разлика. Останалите двама участници в Албена бяха КХ "Христо Ботев“ (с. Байкал) и "Стик" (Бяла, Русенско), които бяха надиграни с лекота от първенците.
"Определено изпуснахме тима от Добрич. Имахме 8 наказателни корнера и множество други голови ситуации, а те две-три. Въпреки това не съжалявам, а дори смятам, че това е по-добре за нас, тъй като ще вдигне самочувствието на добричлии, а аз обичам да ме подценяват и мислят за аутсайдер“, сподели Николай Янчев.
Двата отбора ще се срещнат отново във финалната четворка на държавното през есента, а останалите два тима, добили право на участие в нея, са "Академик плюс“ (Сф) и "Златоград“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).