Козлодуй излиза на сляпо срещу Спартак 1918

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:46 / 03.05.2011
643
Отборът на "Ботев“ (Козлодуй) излиза на сляпо срещу "Спартак 1918“ в утрешния 1/2-финален мач в турнира за купата на аматьорската лига. Това призна за "Народно дело“ наставникът на ботевци Данчо Петков. Двубоят е от 17 ч. в Бяла, Русенско, като при равенство в редовното време финалистът ще бъде излъчен след дузпи.
"Нямаме никаква представа за "Спартак 1918“. Знаем само, че има 18 поредни победи и ще играе в "Б“ група от август. Щом сме стигнали до тази фаза, е нормално да гоним победа, както и те“, каза Данчо Петков. Последният е поел "Ботев“ само преди седмица и първият мач под негово ръководство в Северозападна "В“ група е спечелен с 1:0 срещу Белоградчик. Предният треньор е сменен заради лоши резултати – 2 равни и загуба от лидера "Бдин“ (Видин). В момента козлодуйци са втори, на 4 точки от върха. "Шефовете не са ми поставяли за цел да влезем в "Б“ група. Искат от мен да стабилизирам играта и да развивам качествата на младите. Гледах няколко мача на "Ботев“ на DVD, за да придобия впечатления за повечето играчи. 4-5 от тях ги познавам пък от съвместната ни работа в "Бдин“, допълни Петков. Той разкри, че звездите им са нападателят Румен Босилков и универсалният Слави Костенски. Другите футболисти са местни или от региона и на възраст 20-22 години. Босилков е играл в "Ботев“ (Враца), а Костенски беше в "Спартак“ (Варна) през есента на 2008-а в "А“ група. Ритал е също за "Черноморец“ (Бургас) и "Черноморец“ (Балчик).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).