Любо Минчев: Ще водим здрава битка за победата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:10 / 04.05.2011
390
Старши треньорът на "Евроинс-Черно море“ Любомир Минчев очаква здрава битка в днешния първи мач от четвъртфиналния плейоф в Националната баскетболна лига. Варненци, които завършиха пети в редовния сезон, гостуват на "Рилски спортист“ в Самоков от 18 ч. По време на редовния сезон "моряците“ паднаха два пъти у дома и веднъж като гости, но при последната си визита победиха "скиорите“ с току-що назначения им нов треньор Росен Барчовски.
"Готови сме за двубоя. Ние знаем, че трябва да се бием за победата. В главите на съперника ни обаче настройката е същата. Няма значение какво е станало по време на редовния сезон. Това дали сме ги били, паднали, с кой треньор и кога, остава на заден план. Сега е време за плейофите, където играчите трябва да се раздадат максимално“, заяви за "Народно дело“ Минчев.
Вицепрезидентът на варненци Симеон Варчев призна, че силно се надява плейофът да почне с победа за тима му. "Това е плейоф. В един мач може да си решиш съдбата за цяла година. Надеждата умира последна. Аз искам да се раздадат играчите. Победихме "Рилски спортист“ с Росен Барчовски, но сега е различно“, каза Варчев.
Той призна, че е провел разговор на четири очи със звездата на "Черно море“ Александър Янев, в който му е казал, че по време на плейофите трябва да бъде още по-активен.
Всички в състава на варненци са на линия за срещата. За "Рилски спортист“ пък след контузии се завръщат националите Александър Груев и Иван Лилов.
Вторият мач от серията е в петък (6 май) от 18 ч. в зала "Христо Борисов“ във Варна, а евентуалният трети – отново в Самоков в неделя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).