Черно море все по-близо до Европа след победа над Славия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
20:10 / 04.05.2011
1330
Отборът на Черно море е все по-близо до четвъртото място, което почти сигурнно ще даде право на участие в европейските клубни турнири. Варненци победиха с 1:0 като гости Славия в мач от 25-ия кръг на А група. Единственият гол заби младият защитник на варненци Росен Колев в 45-ата минута, след като засече с глава центриране от ъглов удар. Варненци са пети с раве брой точки - по 42, с четвъртия Локомотив Пд. На една зад тях е Локомотив Сф, който обаче има мач по-малко.
Поредната издънка на Славия може да коства поста на наставника на "белите" Емил Велев. Почти през целия двубой на "Овча купел" феновете на тима не спряха да псуват треньора и да призовават за оставката му. До края на сезона в "А" група Славия и без това не играе за нищо, като единствената цел е спечелването на финала в турнира за Купата на България, където съперник е ЦСКА.

Черно море: Пиргов, С. Александров (ж.к.), Дяков, Р. Колев, Адемар (32 Тиаго), Д. Петков (ж.к.) (52 Стоянов), Камазола, Илиев (ж.к.), Ратников, Атанасов, Божилов


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).