Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Баскетболистите се нуждаят от пълни трибуни днес
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 06.05.2011Коментари (0)648
© studiodechev.com
Баскетболистите на Евроинс-Черно море се нуждаят от пълни трибуни в зала Хрисо борисов днес. В 18 ч. започва вторият мач от четвърфиалната серия на Националната баскетболна лига срещу Рилски спортист. В Самоков преди два дни изключително младият тим нна Любомир Минчев спечели с 91:85. Така 20-21-годишните съсезатели от морската столица са само на един успех от отстраняване на "скиорите" с 221-сантиметровия Мароевич и националите Иван Лилов и Александър Груев в състава си. По този начин варненци ще опровергаят всички сд класиране до полуфинал.
"Мачът беше драматичен, а в края стана много драматичен", заяви след двубоя в Самоков треньорът на Черно море Любо Минчев. "Те в трудни моменти вкараха две тройки и не ни позволиха да спечелим мача по-рано. В крайна сметка важното е, че ние победихме и имаме предимство. Плейофната серия не е завършила, винаги съм казвал, че в тези серии всичко е различно от редовния сезон. Нищо не е спечелено, просто имаме предимство. Предстоят ни тежки мачове, независимо дали един, или два. Независимо от разликата в ръста на играчите под коша, ние никога през сезона не сме пазили специално един човек. Ние пазим по своя начин и аз не съм искал да променям нещо в играта на отбора, за да изненадвам противника. В крайна сметка така може да изненадам нас. Нормално е в тази плейофна серия да има много нерви. И на Росен Барчовски, както и на мен, ни отсъдиха технически нарушения. Не искам да се оказва натиск на съдиите, може би и аз съм реагирал по някакъв неправилен начин срещу тях. Искам да отбележа обаче, че съдиите не ни спечелиха мача."
Ето и очакванията на Минчев за втория мач: "Очаквам много труден втори мач, дори по-труден от този. Похвалих отбора си, имах възможност да им кажа две думи. Най-важното бе да водим битка. В нея ние можем да спечелим, или да изгубим. Рилски имат да ни бият. Ние имахме възможността и спечелихме. Нищо обаче не е решено."







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: