Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море с грешна стъпка срещу Монтана, Локо Сф също се дъни
Автор: Екип Varna24.bg 19:59 / 08.05.2011Коментари (3)801
© Ole-bg.com
Черно море завърши наравно 0:0 с Монтана в домакинския си мач от 26-ия кръг на А група. С грешната стъпка варненци изпуснаха да настигнат своя основен конкурент за четвъртото място Локомотив Сф, който междувременно също се издъни, завършвайки 1:1 в Севлиево срещу Видима-Раковски. Така железничарите са с 45 точки, моряците с 43, а Локо Пд също е с 43. Големият печеливш в борбата за чевъртата позиция в този кръг е Берое, който победи като гости с 3:1 Академик и е на седмата позиция с 42 точки.
Черно море имаше териториално предимство през по-голямата част от срещата, но така и не успя да стигне до гол. Домакините вложиха много старание, но атаките им бяха доста хаотични и поради тази причина опасностите пред вратаря на Монтана Христо Иванов се изчерпаха с няколко удара отдалеч, които обаче не се увенчаха с успех.
Логично отборът на гостите бе предприел коренно различен начин на игра. Монтана се бе прегрупирал доста добре в собствената си половина и разчиташе на контраатаките, като през втората част само късметът и неумението на нападалелите спасиха Черно море от пълен резил. В 69-ата минута Димитър Илиев направи непростим пропуск.
Футболистът се озова в отлична позиция, но вместо да стреля, се засуети и Илко Пиргов самоотвержено се хвърли в неговите крака и улови топката. Само три минути по-късно гостите направиха нов фрапантен пропуск. Венци Христов преодоля с лекота бранител на Черно море и останал сам срещу Пиргов стреля покрай вратата.


Черно море: Илко Пиргов, Сашо Александров, Танко Дяков, Росен Колев (61-Михаил Лазаров), Георги Илиев, Димитър Петков (58-Даниел Георгиев), Станислав Стоянов (74-Самуел Камазола), Даниил Ратников, Георги Божилов, Дончо Атанасов, Марко Тиаго;

Монтана: Христо Иванов, Муса Гай; Никола Домакинов, Тихомир Трифонов, Антон Личков (77-Андерсон Педро), Георги Иванов, Даниел Гаджев, Владимир Мичев, Димитър Илиев, Венцислав Христов (90+2-Йордан Георгиев), Атанас Чипилов (80-Атанас Фиданин)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мен ме съмнява това че ръководството не иска да играе в Европа.Ако се класираме трябва да се наливат пари а те намалят бюджета за следващата година наполовина. Нямаше и помен от добрите игри от последните мачове.На пейката седяха ьора който са ядрото на отбора.
+1
 
 
Явно не искаме.Днес беше неискане.Точно селски отбори като Монтана винаги играят така на Тича и винаги отнасят 3-ки като Миньор,5-ци като Видима и т.н.Сигурно от едно 0:0 с Марек подобни селяни не са си тръгвали с точка от Тича.С 1 на мъка ако искаха да бият-можеха.Никакъв натиск дори стихиен,никакви удари-дори неточни,никакви мелета,никакъв хъс - необяснимо....Камазола е много класен играч,но ако причината е в това,че той не игра почти до края...много зле говори за отбора,явно бразилеца ни мъкне на гърба си тогава.
+1
 
 
Кво да чакам подрбности. Да излезе някой от ръководството и да каже, ще играем ли в Европа, ще има ли стадион, селекция, или само отбиват номера. Този мач и на 30% от възможностите си да играехме, щяхме да го вземем, ама не, явно вече стана напечено и трябва да дадем път на други. Айде стига вече...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: