Черно море пусна контестация. Любо Минчев: Горд съм с моите момчета

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:55 / 08.05.2011
562
"Съжалявам, че се стигна до такива грозни сцени", сподели пред Гонг старши треньорът на баскетболния Евроинс Черно море Любомир Минчев след като варненци загубиха драматично третия мач от четвъртфиналния плейоф срещу Рилски спортист и в последната четвърт на срещата в Самоков се развихри жестоко меле.
"Но смятам, че нашият отбор не беше виновен в случая. Да, наистина нашите състезатели нахлуха пред пейката на Рилски спортист, но след като имаше удари. Плюс това да не говорим, че цялата пейка на Самоков също беше в игрището преди нас. Да не говорим, че помощник-треньорът удря, рита наши състезатели. Но не искам да наливам масло в огъня. Това ще се види на камерите и който трябва да бъде наказан- да бъде наказан. Аз само не знам защо Мийович, от който тръгна цялата работа, беше оставен на терена. Играхме продължение, той игра в продължението и имаше основна роля в играта", продължи Минчев.
Той разкри, че тимът на Черно море е подал контестация след мача. Ето и причините: "Да, ние загубихме с една точка, но мога да кажа, че като игра, като стил на игра, аз съм горд от отбора, както играе и от това, че нашите състезатели не се предадоха. Другото, което мога да кажа е, че наистина съжалявам, че техният труд… не знам сега какво решение ще се вземе, но целият труд не можа да се материализира с една победа. Да, подадохме контестация. Не знам кога ще се разглежда. Не мога да кажа нищо. Контестацията е конкретно за това, че Мийович остава през цялото време да играе, остава на терена, а цялата работа тръгва от него."

Източник: Гонг


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).