Няма да преиграват Рилски спортист - Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:12 / 09.05.2011
422
От БФБаскетбол информираха медиите, че контестацията на баскетболния Черно море, във връзка с ексцесиите по време на вчерашната среща с Рилски спортист в Самоков е била разгледана, но нямало основание за преиграване на двубоя. Ето пълното прессъобщение:

Във връзка с подадената контестация от БК Евроинс Черно море след третата четвъртфинална среща от НБЛ мъже, която се проведе в гр. Самоков на 8 май 2011 г. Комисията по контестациите проведе заседание в срока, предвиден в чл.36.7 от Наредбата за НБЛ мъже.

След като разгледа всички събрани документи и видеоматериали комисията реши, че няма основание за преиграване на срещата, тъй като съдиите на мача са действали съгласно правомощията им следващи от Официалния състезателен правилник на ФИБА.

Съгласно същия правилник ползването в този случай на технически средства е недопустимо и съдиите преценяват решенията си изцяло въз основа на личните си наблюдения.

Що се отнася до дисциплинарните прояви по време на срещата, те ще бъдат разгледани и съответно санкционирани от Арбитъра на НБЛ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).