Суворово отнесе здрави ритници при победа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:01 / 17.05.2011
379
Футболистите на "Суворово“ са били жестоко ритани и малтретирани при успеха им с 2:0 като гост в Преслав. Това разкри за "Народно дело“ наставникът на победителите Николай Стоев. "Бързо поведохме с голове на Ивелин Колев и Никола Василев, но след това стана страшно на терена. Домакините ритаха моите момчета яко през краката, тъчреферите пък се уплашиха и най-малко 6 пъти ни спираха голови атаки с измислени засади, защото ги беше страх, че ако вкараме още голове, може да не излязат от стадиона“, заяви Стоев.
Последният допълни, че преславци се държали провокативно и с главния съдия Борис Попов от Русе. Оспорвали всяко негово решение, отправяли реплики към него и го псували. "Да ви кажа честно, влизам в положението на рефера, защото при такава ненормална обстановка за игра, ако трябваше да показва картони по правилата, двубоят нямаше да завърши“, каза още Стоев. Той обаче смята, че е крайно време ЗС на БФС да се намеси и в групата да няма отбори като "Преслав“. "Всички знаят, че там няма условия за нормален футбол. Дори с Красимир Зафиров смятахме миналия сезон да бойкотираме гостуванията си на този стадион. Нашата цел е да обиграваме млади футболисти за сериозния футбол, но с терен и отбор като тези в Преслав работата ни се обезсмисля“, завърши Стоев.

Източник: Недко Петров, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).