Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Спартак 1918 загуби с дузпи финала за Аматьорската купа
Автор: Екип Varna24.bg 20:10 / 19.05.2011Коментари (2)1350
© Ole-bg.com
"Спартак 1918“ не успя да спечели купата на аматьорската лига. Варненци загубиха срещу "Нефтохимик“ във финала, който се игра в Сливен. В редовното време двата тима завършиха 2:2, но при дузпите трима варненци пропуснаха от бялата точка, докато вратарят им Мирослав Марков успя да спаси само един от ударите на бургазлии и така съперникът им спечели трофея. Финалът се игра пред погледа на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и вицешефа на централата ни Йордан Лечков. Лично Боби връчи купата на победителите и медалите на двата отбора.

"Шейховете“ откриха резултата в 11-ата минута чрез Иванов, който бе изведен сам срещу Марков и пусна топката покрай него. В 46-ата мин "Спартак 1918“ стигна до изравняване. Денис Андреев навърза трима противникови футболисти и от 15-ина метра с прецизен удар вкара в мрежата на Данчев. Варненци успяха да направят пълен обрат в 74-тата мин. Андреев бе спънат в наказателното поле и реферът Стоян Денев отсъди дузпа. Георги Димитров бе точен от бялата точка. Само четири по-късно обаче ветеранът в състава на бургазлии Милен Георгиев успя да изравни и така се наложи дузпи да решават крайния победител.

Варненци не сполучиха в първите си два опита чрез голмайсторите от двубоя Андреев и Димитров. "Нефтохимик“ вкара първите две дузпи, а при третата Марков спаси, за да запази шансовете на съотборниците си. Преди това Марин Петров бе вкарал веднъж за спартаковци. Двата тима си размениха по още един успешен опит, но Михалев от варненци би в гредата и така бургазлии стигнаха до трофея.

 





Съставът на "Спартак 1918“: Марков, Димов (90 М. Петров), Дончев, Димитров, Михалев, Гр. Георгиев (46 Б. Илиев), Ст. Иванов, Пл. Иванов, Луго, Андреев, Костадинов (89 Желязков)








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нефтохимик бяха по-добри през целия мач и заслужено спечелиха. Но като отбор от Трета дивизия, направиха и груби грешки, които им костваха два гола. Спартак изравниха с първата си атака в мача, а тя беше в 46-ата минута...Ако това е отборът на Спартак за догодина за Б група, нещата не добре. Трябва да се вземат мерки
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: