Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море намали шансовете си за Европа след 1:1 в Перник
Автор: Екип Varna24.bg 20:25 / 21.05.2011Коментари (7)1301
© studiodechev.com
Черно море направи грешна стъпка по пътя към четвъртото място, което може да даде право на участие в Лига Европа. Варненци завършиха наравно 1:1 при гостуването си на Миньор в Перник, където отидоха с осакатен състав заради много контузии и наказания. Моряците поведоха с гол на Янчо Андреев, който оползотвори пас на друг от младите ирачи - Илиян Капитанов в 64-ата минута. В 73-ата Явор Въндев изравни от ситуация, при която останаха съмнения за засада. В същото време Локомотив Сф загуби с 1:3 от Литекс у дома, с което ловчанлии станаха шампиони. Локомотив Пд пък се върна на с всичка сила в борбата за четвъртото място, след като разгроми резервите на ЦСКА с 4:1. Берое направи 1:1 с Видима-Раковски.
Така битката за четвъртото място изглежда така - Локомотив Сф и Локомотив Пд имат по 49 точки, Черно море е с 48, а Берое - с 46. В последния кръг столичани срещат Славия, пловдивчани гостуват на Черноморец, а Черно море приема Берое.
В останалите мачове днес Левски би като гост с 3:0 Академик Сф, Пирин и Черноморец направиха 1:1, Калиакра би Сливен с 2:1, а Монтана надделя с 1:0 над Славия. Така Калиакра и Пирин се спасиха от изпадане, а от 14-о до 16-о място класирането е следното: 14. Видима 22 точки, 15. Академик 20 т., 16. Сливен 19.

Съставът на Черно море: Илко Пиргов, Танко Дяков, Росен Колев, Янчо Андреев, Димитър Петков, Самуел Камазола, Владимир Каптиев, Георги Илиев, Илиян Капитанов (69 Мирослав Будинов), Георги Божилов, Румен Николов (резерви: Петър Денчев, Васил Тачев, Виктор Митев, Исмет Мурадов)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
каква е тази цел- 4 то място Морето-Шампион
+1
 
 
Изиграхме страхотна пролет и израснахме много.Попаднахме на впечетляващ треньор,който развива отбора.Макар и да не одобрявам насилието ми хареса нападението над А.Генов,което показа,че ръководството и собствениците имат мечти във футбола.Време е да се наблегне на стадиона,а в отбора трябват 2-3 трансферни попадения от класата на Камазола по фланговете и ставаме друг отбор.Макар,че имаме още шансове за ЕКТ смятам,че ще спечелим повече догодина ако не успеем сега.
0
 
 
Да си кажем правичката, даже много постигнахме с орязания потенциал! Хвала на момчетата! Бориха се не само с/у спортните умения на съперниците...!
0
 
 
Това са фрагменти от играта,ако имахме съдиите на Коко и Локо-и Академик биехме(отмениха ни редовен гол там) и Монтана с дузпичка.Ако говорим за глупости най-голямата беше тази на Шабленския със сватбарската дузпа в Стара Загора,ако я беше бил както трябва-щяхме да зимуваме на 4 точки от мястото,днес онези 2 точки щяха да са решаващите
0
 
 
Сега трябва да бием Берое и да видим какво ще стане в другите 2 мача. Шанс имаме още, но вече зависим от другите мачове. Ако се играе феърплей, нищо не се знае. А В Европа е ясно. Бием андорците и молдавците и отпадаме достойно от Шалке, например. За повече нямаме сили и футболисти. Същото се отнася за който и да е друг Бг участник. Стадион няма и най-вероятно няма да има.
-1
 
 
Щяхме да сме 4-ти,ако бяхме били Академик и Монтана , ако Божилов беше подал на Жоро Илиев срещу Локото и бе станало 2-0 вместо да треперим докрая и накрая да ни свирят тази измислена дузпа.Това е сами сме си виновни.И кажете ми каква Европа с този отбор и с този стадион?
0
 
 
Гордея се с този отбор и с този треньор!Гордея се и с начина по който се бориха.Вижте играчите играли в Перник - днес се роди новия Черно Море,непримирим,пълен с моряци и готов за бъдещите си победи.Благодаря на Стефан Генов за страхотната пролет и битките,щяхме да сме 4-ти ако не беше мафиотското поведение на Локомотивите в много мачове и с много рефери.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: