Очакват Григор Димитров да се включи за Купа Дейвис

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:51 / 26.05.2011
290
Капитанът на националния отбор на България за купа "Дейвис“ Огнян Илиев очаква най-добрия български тенисист Григор Димитров в състава Проблемът е, че от 8 до 10 юли, когато е срещата с Кипър в София, първата ни ракета има турнир в Нюпорт. По тази причина президентът на федерацията Стефан Цветков е в Париж, където преговаря с мениджъра и треньора на Григор в опит да ги убеди талантът да подсили България. Неговото участие ще е от изключително значение, ако Маркос Багдатис реши да играе за Кипър.
Днес на кортовете на клуб "Черно море-Елит“ в Морската градина бе обявен стартът на записванията за двойковия турнир за аматьори за наградите на "Хепи“. За поредна година в надпреварата ще се включи и шефът на веригата заведения Орлин Попов, който в партньорство с Тони Танев ще гони първото място. Турнирът завършва с барбекю в неделя вечерта.
През тази година на кортовете на "Черно море-Елит“ ще се проведат най-малко седем турнира по тенис за аматьори.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).