Илиан Илиев се надява на спокоен мач във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:44 / 27.05.2011
593
Треньорът на "Берое“ Илиан Илиев се надява да няма нерви в утрешния мач с "Черно море“ във Варна. "Не знам защо, последните ни четири мача на "Тича“ бяха нервни. Дано в събота не е така. Ние ще подходим сериозно и се надявам да няма напрежение в моите футболисти и да играем, както можем“, заяви Илиев. Както е известно, той е кадър на "моряците“ и се очаква зрителите да го посрещнат с аплодисменти, тъй като го уважават. Днес в 18 ч. беройци ще направят последната си тренировка на стадион "Спартак“ след договорка между Илиан Илиев и Димитър Трендафилов.
Утре в състава на заралии ще са двама бивши футболисти на "Черно море“ - Александър Томаш и Петър Костадинов. Други двама пък ще гледат от трибуните. Диян Генчев е контузен, а Николай Станков-Деко ще напусне клуба официално в понеделник. 35-годишният Генчев още се колебае дали да остане под Аязмото още един сезон. Генчев ще е наясно с бъдещето си до 10-15 дни.
За двубоя с варненци притесненията на Илиан Илиев са свързани с липсата на двамата бекове. Левият Веселин Пенев е наказан, а десният – Владислав Ямуков, е с травма. Ямуков ще бъде сменен от младия Миро Пенчев.

Съставът
Мартин Теменлиев – Мирослав Пенчев, Сашо Томаш, Тодор Тодоров (Ваня Дзаферович), Станислав Бачев – Петър Костадинов, Стефан Велев, Милен Танев, Петър Димитров, Тодор Христов – Евгени Йорданов (Владислав Златинов)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).