Суворово с историческо класиране

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:18 / 31.05.2011
509
Отборът на "Суворово“ записа най-доброто си класиране в историята в Североизточна "В“ група. Кръг преди края суворовци са пети, но имат шанс и за четвъртото място. В последния кръг те гостуват на "Белица“, а четвъртият - "Макак 2008“, играе в Две могили.
"Щастливи сме, че постигнахме това класиране. Заслугата за това е на кмета Павлин Параскевов, който обезпечи клуба, и на играчите, въпреки че тренираха по три пъти в седмицата. Те са млади, горят от желание за изява и се раздаваха във всяка среща. Пожелавам на някои от тях да играят професионален футбол още от есента, защото го заслужават“, каза за "Народно дело“ наставникът Николай Стоев. Запитан дали ще води тима и през следващия сезон, той уточни: "Засега няма яснота. Трябва да уточним някои организационни детайли и тогава ще мога да коментирам. До месец всичко ще е ясно.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).