МФК Варна иска кръг от Шампионската лига, играе 8 контроли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:55 / 01.06.2011
603
Шампионът и носител на купата на България по футзал МФК "Варна“ почти сигурно ще приеме турнир от предварителния кръг на Шампионската лига. Това ще стане ясно на 6 юни, когато УЕФА ще определи кои състави ще са домакини. Самият предварителен кръг ще бъде от 17 до 21 август и варненци се надяват отново да посрещнат своите опоненти в зала "Владислав“ на спортен комплекс "Черно море“, както бе през 2009-а. Следва основен кръг между 24 септември и 2 октомври, елитен от 12 до 20 ноември и финали на 26 - 29 април 2012.
До края на юни ще бъде готов и клубният рейтинг на УЕФА, според който ще се разпределят и участниците в групите на турнира. Жребият за предварителния и основен кръг ще бъде теглен на 7 юли в Нион заедно с жребия за квалификациите за световното първенство по футзал през октомври.
Играчите на варненци са разпуснати в 20-дневна почивка и се събират за първа тренировка на 20 юни. Играещият старши треньор Борис Трендафилов призна пред "Народно дело“, че на този етап съставът за догодина остава същия, но има вариант и за някое ново попълнение. Тимът има изготвена програма за подготовка, в която са включени общо осем контролни срещи. В четири от тях обаче няма да участват всички състезатели на МФК "Варна“, тъй като става дума за проверки на националния отбор срещу Гърция и Сърбия.
Останалите спаринги ще бъдат срещу български отбори.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).