"Гранд Про" на силен турнир по футзал в Сърбия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 01.06.2011
579
Варненският клуб "Гранд Про“ заминава тази вечер за участие на силен турнир по футзал в Сърбия. В надпреварата в Смедерево (на 40 км от Белград) се пускат общо 32 отбора от 10 държави, сред които шампионите на Словения, Хърватска и Ирландия, силни тимове от Италия, Швейцария и Полша, както и националния тим на Сърбия до 23 години. Варненци са единственият български представител и ще се подсилят с няколко нови играчи от други отбори, а в западната ни съседка към тях има вариант да се присъединят двама местни играчи, които имат двубои за представителната гарнитура на страната си.
Съперници на "Гранд Про“ в предварителната ще бъдат два сръбски отбора, единият от които е финалист от миналата година, както и един италиански клуб. Първите два тима в четворката продължават на осминафинали, които ще се играят на 5 юни. Финалът е на 8-и. Победителят печели 4000 евро от наградния фонд.
В "Гранд Про“ са доволни, че ще могат да премерят сили с класни чужди състави, които ще им помогнат да израснат като отбор. При евентуални загуби трагедии няма да се правят, категорични са варненци. Турнирът ще е в зала с 3500 места, а интерес към него има от много местни и национални телевизии и спонсори.
Отборът на "Гранд Про“ вече е получил още една покана за международен турнир. Той е в Италия през юли.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).