Тиаго отива в Кипър, ако му намерят заместник на "Тича"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:36 / 03.06.2011
1008
Бразилецът Марко Тиаго ще бъде пуснат в друг европейски клуб, ако на "Тича“ дойде нов ляв бек, намекна за "Народно дело“ Стефан Генов. Най-сериозната оферта за Тиаго е от Кипър. "Търсим нов ляв бек и преговаряме с двама-трима на този пост от България. Вземем ли един от тях, Тиаго може да напусне при подходяща оферта, но в противен случай остава“, каза Генов. Запитан ще разчита ли на другата алтернатива за ляв бранител - таланта Исмет Мурадов, Генов бе лаконичен: "Той продължава да е в полезрението ми, но съм казал какво трябва да подобрява, за да се развива в правилната посока.“
Генов призна още, че юношите Илиян Капитанов, Виктор Митев и Васил Тачев не само ще започнат лятна подготовка с представителния тим, но ще получат и шансове за изява в контролите. "От тяхното представяне ще зависи дали ще влязат в моите планове за следващия сезон. Специално Митев исках да тренира с батковците още през изминалата пролет, но това не стана, защото се възстановяваше повече от 8 месеца след операцията на коляното“, завърши Генов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).