Миро Манолов се завръща на терена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:14 / 05.06.2011
1165
Дългоочакваното завръщане на терена на Мирослав Манолов ще стане в контрола през юли, прогнозира Стефан Генов. Треньорът уточни, че на 24 юни Миро започна тренировки с другите и най-късно в началото на другия месец трябва да се подготвя и с топка.
"Това момче много изстрада. Показа обаче характер и се справяше с трудностите. Надявам се, че е преодолял страха, ще се подготви пълноценно и ще мога да го използвам в някои контроли през юли“, каза за "Народно дело“ Генов. Той обаче уточни, че в никакъв случай няма да форсират завръщането на терена на Манолов. "Ще играе тогава, когато преценим, че е напълно готов и няма риск за здравето му“, гарантира Генов.
Както е известно, на "Тича“ ще вземат чужд централен нападател, тъй като поради липса на игрова практика Манолов няма да успее да си върне формата бързо. Идването на чужденеца ще позволи на Генов да използва Георги Божилов като халф и втори централен нападател. През изминалата пролет Жоро вече изпълняваше подобни функции в няколко мача и се справи безупречно.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).