ЦСКА с интерес към Георги Божилов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:47 / 09.06.2011
1075
Отборът на ЦСКА проявява сериозен интерес към нападателя на "Черно море“ Георги Божилов, съобщава Novsport.com. Атакуващият футболист направи много силен пролетен полусезон и се превърна в един от най-добрите състезатели на "моряците". Неслучайно Божилов попадна и в полезрението на националния селекционер Лотар Матеус, който го сложи в разширения състав на "трикольорите", но впоследствие не успя да попадне в основната група от футболисти за двубоите срещу Корсика и Черна гора.
От ЦСКА са забелязали силните игри на футболиста и до няколко седмици се очаква да отправят официална оферта за него.
Много вероятно е "армейците" да предложат на шефовете на "Тича" трансферна сума плюс футболист, като възможните варианти са в посока Варна да се отправи Димитър Илиев, който и без друго е силно желан от Стефан Генов. Варненци са категорични, че няма да плащат трансферна сума за нападателя, който през зимата им бе предложен срещу 80 000 евро. Самият футболист също е склонен да премине на "Тича“. Съществува възможност като разменна монета за Божилов да се използва и дясното крило на "чeрвените“ Четин Садула, който и без това не попада в плановете на Милен Радуканов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).