Стойчев: Контузии на основни играчи ни пречат до този момент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:49 / 17.06.2011
273
Селекционерът на България Радостин Стойчев даде пресконференция в Бремен ден преди двубоите с Германия от 4-ия кръг на Група "В" на Световната лига. Нашите са втори, като резултатите им досега не са очакваните от всички. Липсата на форма и синхрон в отбора Стойчев оправда със серията от травми на ключовите национали. "До сега не съм много доволен от резултатите, но има причини за това. Някои от ключовите ни играчи се контузиха по време на тренировките и мачовете. Ще направим всичко възможно през втората половина на груповата фаза на Световната лига, за да се класираме за финалите. Мачовете в Бремен са много важни за второто място в групата", категоричен бе Радо Стойчев.
"За съжаление все още имаме някои проблеми с контузени играчи, но това не е извинение за лошите ни резултатите. Медицинският ни щаб прави всичко възможно играчите да могат да играят.
Много важно за нас ще бъде да може да "четем" играта в тези мачове с Германия. Тези срещи са решаващи за нас, въпреки че в отбора ни съм повикал и някои по-млади играчи, които може би ще играят под по-голямо напрежение", каза още на брифинга си Стойчев.
Добрата новина в нашия лагер е пълното възстановяване на центъра Виктор Йосифов.
Мачовете с немците са в събота и неделя от 19:00 часа и ще бъдат излъчвани пряко от БНТ1. България има аванс от 3 точки преди двете срещи през уикенда, а в следващите седмици и на двата тима ще предстоят мачове срещу Япония и Русия.
Срещу Германия България ще има подкрепата на около 100 наши сънародници, живеещи в Бремен, където ще се играят мачовете.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).