"ЕвроБоец" спечели ФЕНкупата във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:39 / 19.06.2011
731
Отборът на "ЕвроБоец“ победи в поредния кръг на “Каменица ФЕНкупа" във Варна и се класира за големия финал през септември. Заедно с победителите за републиканския финал се класираха и добричлиите от "Ла Фурия“, които загубиха драматично финалния мач с 1:3 след изпълнение на дузпи. Редовното време завърши 0:0. Така "Ла Фурия“ и "ЕвроБоец“ ще имат шанс да се преборят с останалите 22 регионални първенци и да грабнат тазгодишната грандиозна награда – билети за мач на европейски отбор по избор.
В малкия финал победата бе за "Мустангите“ срещу "Ай Ви Селингс" (Разград) след наказателни удари. Освен награди за четирите най-добри отбора в региона, организаторите връчиха и 3 индивидуални приза. Тимът на "Делфините“ бе отличен като "Най-спортсменски отбор", Искрен Иванов от "Ла Фурия“ (Добрич) бе обявен за "Най-добър вратар", а "Най-атрактивен състезател" на Варна стана Цветомир Димитров от "ЕвроБоец“. Шампионите бяха наградени от местната легенда Живко Господинов.
Бившият футболист на "Спартак“ Господинов бе и скаут на Димитър Пенев във Варна и селектира най-талантливите аматьори, които да подсилят "Звездния отбор на Каменица“. Избраните от морската столица един нападател и един вратар ще се борят първо за оценката на Стратега, а после за победа срещу "Златните момчета на България“ от световното в САЩ ’94 на демонстративен мач в Сливен в началото на юли
В атрактивна игра за публиката – "Играй с вратаря“, на голлинията застана бившият страж на "Спартак“ Георги Арнаудов, но Тихомир Милков-Мирцатаго преодоля на два пъти с технични "английски голове“ и заслужи марковата топка Puma.
В демонстративен мач по време на откриването на турнира пък отборът на варненските спортни журналисти загуби от ветераните на “Черно море" и “Спартак" с 0:1. Единственото попадение вкара Вальо Станчев, а “Медии" изпусна 3 чисти голови възможности за изравняване.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).