Националите гонят две победи над Русия пред очите на президента и двама министри

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:01 / 29.06.2011
447
Капитанът на националния отбор на България Владимир Николов е под въпрос за важните двубои срещу Русия утре и в петък във Варна от 6-ия кръг на Група "В“ на Световната лига. Новината обяви лично селекционерът на България Радостин Стойчев. Както е известно, Владо има проблеми с глезена, след като се контузи в мач именно срещу руснаците в Сургут. Заради нея той пропусна последните четири двубоя на страната ни. "Твърдо от състава отпада Валентин Братоев, който още е извън строя. За Владимир Николов въпросът е висящ, защото се възстановява, но не може още да е абсолютно пълноценен. Ще видя как ще протекат последните две тренировки преди двубоите и ще преценя дали ще може да помогне на тима в тази ситуация“, заяви селекционерът Радо Стойчев.
Той призна, че България трябва задължително да спечели двете срещи със "Сборная“. "Ние за съжаление не можем да се похвалим със същия успех като руския отбор. За нас класирането въобще не е ясно, защото зависим от много резултати и стечения на обстоятелствата. Ние ще бъдем максимално мотивирани да излезем и да дадем всичко от себе си, за да победим фаворита в нашата група Русия. Разбира се, че разчитаме на помощта на нашата публика. Надяваме се, че тя ще бъде многобройна и отборът ще излезе на игрището с една-единствена цел да вземе и невъзможното за победа.
Срещите са от 18 ч. утре и в петък в "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.
Пълна зала с над 5000 зрители ще подкрепя България в двата мача с Русия. Сред тях ще бъдат президентът на Република България Георги Първанов, министърът на спорта Свилен Нейков и министърът на отбраната Аньо Ангелов.
"Ние сме готови. Да пожелаем успех на отбора ни, който наистина се нуждае от победа и силно представяне срещу много силния тим на Русия. За двата мача като организация, посещение и настроение мисля, че ще бъде като срещите от миналата и по-миналата година. Почти всички билети са продадени", заяви домакинът от ДКС Симеон Варчев.
До днес на обяд бяха останали общо около 500 билета за двете срещи, както и няколко самостоятелни ложи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).