Радо Стойчев: Мачът с Полша е ключов за отбора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:44 / 05.07.2011
422
Ден преди първия мач от финалите на Световната волейболна лига срещу Полша, селекционерът на България Радостин Стойчев заяви на пресконференция в Гдаск, че е щастлив, че ще имаме възможността да играем в решителната фаза на турнира. "Целта ни е да подобряваме играта си с всеки изминал ден. Първият мач срещу Полша ще е ключов за нас. Матей Казийски бе притесняван от болки в гърба в последно време, но днес се чувства по-добре, и утре със сигурност ще е на терена", каза Стойчев преди битката с домакините в сряда от 21:00 часа българско време.
Капитанът на България Владимир Николов заяви, че тимът ни ще направи всичко възможно, за да покаже най-доброто си лице на финалите на Световната лига, които започват утре в Гданск. "Фактът, че сме тук, сам по себе си е важен за нас. За последно играхме на финалите в Световната лига през 2007-ма, отново в Полша", коментира Николов. "Очаквам трудни двубои, особено този срещу Полша, като съм сигурен, че залага ще е пълна с техни фенове. Искаме да покажем най-доброто си лице", обяви Владо Николов. Другите мачове на България са срещу Аржентина и Италия в четвъртък и петък от 18,15 ч. българско време.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).