Четири родни двойки атакуват турнир в Румъния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:09 / 06.07.2011
516
Четири български двойки – две мъжки и две женски, ще участват на силния международен турнир по плажен волейбол от сериите CEV satellite в Румъния. Надпреварата в Констанца е с награден фонд 7500 евро, като само един от родните тандеми започва в основната схема – Ева Чолакова и Мария Тодорова. Останалите – Ася Динова/Светла Ангелова, Николай Колев/Андрей Николов и варненците Милен Стоянов/Борис Янков, стартират от утре в квалификациите. Двойката от морската столица играе срещу норвежци за място в основната схема. Борко и Милен провеждат усилена подготовка на южния плаж десетина дни след третото си място на турнира Mtel beach masters в София.
Ася Динова и Светла Ангелова също тренират здраво край Варна – на плажа Кабакум-север. В Румъния те играят срещу домакинска двойка за място в основната схема. Преди това двете волейболистки участваха още в Баден (Австрия) и в София, където останаха втори. До края на лятото Ася и Светла ще се пуснат в още пет международни турнира – в Румъния, Кипър, Полша, на силния във Варна в края на юли и във Вадуц (Лихтенщайн). Целите, които Динова и Ангелова си поставят, са да влязат в основните схеми на всяка една от тези надпревари, за да имат повече точки, които ще им помогнат през сезон 2012.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).