Близнаците подариха свои екипи на Двореца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 20.07.2011
475
Баскетболните национали Деян и Калоян Иванови подариха свои потници на Двореца на културата и спорта. Екипите на “Монтегранаро" и "Кахасол" веднага бяха изложени в рамки в клуб “Приятели". Както е известно, двамата са юноши на “Черно море". “Това е огромна чест за нас, тъй като това са двама от големите таланти на клуба ни", каза Симеон Варчев.
Калоян Иванов съобщи, че обмисля възможността да продължи кариерата си в Италия или Турция. Наскоро той разтрогна договора си с испанския “Кахасол" (Севиля), а в момента все още изчаква с това къде ще продължи. “Обмисляме няколко предложения. Чакам да се консултирам с агентите ми. Изчакват се много американците от локаута, много страни обсъждат правилата за чужденци. Този локаут забавя нещата, но има време.. Доволен съм от начина, по който “Кахасол" третираше играчите си, но просто не бях доволен от начина, по който треньорът ме използваше. Говорихме с него, чисто приятелски, той ме разбра, и каза, че ще ме подкрепи, ако искам да си тръгна. В Испания е най-добрата лига, най-добре са организирани нещата. Иска ми се да сменя лигата, може би Турция, Италия. Надявам се да остана в Испания, но тези двете лиги са силни, и ми се иска да поиграя и там", коментира Калоян.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).