Спартак 1918 загуби с 0:3 от Нефтохимик в контрола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:22 / 20.07.2011
1217
"Спартак 1918" загуби контролната среща с "Нефтохимик" с 0:3. Мачът се проведе на терена на бургазлии във Ветрен. Домакините имаха предимство през първата част, когато реализираха 2 гола. Варненци започнаха да показват лицето си след почивката, но не се възползваха от положенията си. В 50-а мин. Денислав Андреев пропусна да се разпише от дузпа, а 3 минути след него Кателиев уцели греда. Третият гол на "Нефтохимик" бе от бялата точка. Георги Костадинов от "Спартак" се контузи след като влезе резерва и бе принудително заменен от Николай Илиев, млад футболист пристигнал на проби.
Двата тима ще бъдат съперници в Източна Б група през новия шампионат. За последно се срещнаха във финала за купата на Аматьорската футболна лига.
Следващата проверка на "Спартак" ще бъде в събота срещу "Созопол". Стана ясно, че контролата със "Светкавица" следващата седмица ще бъде не във вторник, а в сряда в Търговище.

Съставът на "Спартак": Славов, Ст.Иванов, Дончев, Илиев, Динков, Димитров, Кателиев, Петров, Беадриов, Станчев, Александров (Марков, Луго, Михалев, Димов, Костадинов, Михайлов, Андреев, Желязков, Смирнов, Илиев)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).