Бойчо Марев: Постепенно влизаме във форма

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:56 / 26.07.2011
556
Най-опитният играч на шампиона по футзал МФК "Варна" Бойчо Марев е доволен от поведението на отбора в контролната среща с "Черно море-Мания", спечелена с 10:3. "Все още ни липсва игровият ритъм, но това е нормално, тъй като още е втора контрола. Все пак се вижда, че навлизаме във форма. За разлика от първата контрола с "Черно море-Мания", този път се получи по-добре играта ни. Опитахме доста нови заучени положения, които в повечето случаи ни донесоха успех или застрашиха сериозно вратата на противника. По-важното е, че момчетата се убеждават, че това, което им показваме с треньора Борис Трендафилов, това, което той знае, това, което аз научих в Хърватска, се получава и носи успех. В чужбина тренират от деца, а ние го правим от два-три месеца, но се надявам бързо да се свикне. Надявам се да намерим и друг противник, но мисля, че ще е доста трудно, тъй като повечето отбори почиват. В противен случай трябва да търсим спаринги с румънски тимове. Благодарни сме на момчетата от "Мания", които се събират заради нас и винаги се борят до край", коментира пред "Народно дело" Бойчо.
Той е категоричен, че двубоите от предварителната група на Шампионската лига няма да са лесни. Варненци приемат своите съперници на 13, 14 и 16 август. "Това ще е така главно заради изоставането на българския футзал. Надявам се и на подкрепа от хората във Варна, както и на тези от БФС" , завърши Марев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).